форма за хляб26/11/9 см.
Ценa:
9.60 лв. с ДДС
Статус
активен
Наличност
По заявка
Гаранция
300-400 оборота
Бърза поръчка
форма за хляб26/11/9 см. - Oписание:
Технологията за производство на Незалепващ покритие АСОРТИ е разработено от ЕТ АСОРТИ-П-90 Пенка Неделчева село Храбрино област, Пловдивска \nТехнологията за производство- смесване на еднокомпонентни лепила от внос с разтворител. получената смес се нанася върху предварително почистени метални повърхности . металните повърхности с незалепващо покритие се използват за печене на хляб, сладкарски изделия и други хранителни продукти . повърхностат е достъпна за контакт със хранителни продукти. \nТехнологита за производство не замърсява околната среда и е реализуема на базата на наличното оборудване на фирмата .
Технологията за производство на Незалепващ покритие АСОРТИ е разработено от ЕТ АСОРТИ-П-90 Пенка Неделчева село Храбрино област, Пловдивска \nТехнологията за производство- смесване на еднокомпонентни лепила от внос с разтворител. получената смес се нанася върху предварително почистени метални повърхности . металните повърхности с незалепващо покритие се използват за печене на хляб, сладкарски изделия и други хранителни продукти . повърхностат е достъпна за контакт със хранителни продукти. \nТехнологита за производство не замърсява околната среда и е реализуема на базата на наличното оборудване на фирмата .
Функционалност
Незалепващото покритие е с Международен стандарт за ползване в хранителната промишленост ; FDA- 21.GBR177.2600.VSDA.NSF.\nмеждународен стандарт51, МНЗ-3313-1817/2004г Директива 93/11 ЕЕС\nПри обработените с това покритие метални изделия ,не се ползва мазнина върху тавата , тестото се поставя директно и след изпичането се отделя без залепване и остатък върху нея. Максимална темперитура на изпичане 250 градуса .
Незалепващото покритие е с Международен стандарт за ползване в хранителната промишленост ; FDA- 21.GBR177.2600.VSDA.NSF.\nмеждународен стандарт51, МНЗ-3313-1817/2004г Директива 93/11 ЕЕС\nПри обработените с това покритие метални изделия ,не се ползва мазнина върху тавата , тестото се поставя директно и след изпичането се отделя без залепване и остатък върху нея. Максимална темперитура на изпичане 250 градуса .
Други
форма за хляб26/11/9 см.
9.60 лв.
тава сладкарска с незал.покритие
24.00 лв.
История на разгледаните продукти